Tulihan se päivä pian, että työmiehet saivat ahkeroitua myös makuuhuoneeseen tapetit. Saara ei millään olisi malttanut odottaa, että pääsisi nukkumaan oikeaan makuuhuoneeseen. Lämmöstä piti huolta uusiotuotannon pönttöuuni - sellaisesta Saara oli haaveillut koko ikänsä!

Tapetit valittiin retromallistosta. - Ne voi sitten vaihtaa, kuittasi Saara ihmettelyt kyllästymisestä vahvakuvioisiin tapetteihin. Lattiaan tuli tumman pähkinän sävyinen muovimatto, tärkeintä oli saada äkkiä valmista.

Huonekalut ostettu valmiina. Matot leikattu kuviollisesta kankaasta. Pönttöuuni itsetehty, puunkantokori nukkekoti Väinölän ohjeella.

Sana kiiri Saaran ja tyttöjen muutosta Virranmutkaan. Yksi jos toinenkin kyläläinen kävi toivottamassa asukkaat tervetulleiksi. Naapurin sälekaihdinyrittäjä kävi asentamassa olohuoneeseen uudet sälekaihtimet ja lähistöllä asuva kissanystävä nikkaroi Saaran kissoille oman kiipeilypuun.

Kissan kiipeilypuu 2mm vaneria päällystetty kankaalla, tolpat askartelutolppia päällystetty narulla,

sulat agaporniksilta tippuneita höyheniä, kori Merin punoma, paperilangasta.

Myös kaltoinkohdeltu bernhardilainen, Mokka muutti Virranmutkaan. Tapakasvatus oli jäänyt tekemättä, mutta Saara uskoi kilttiin hömelöön jättiin ja päätti antaa sille uuden elämän.

Pyyhenaulakko syntyi jäätelötikun palasta ja parista naulasta.